mycowboots.com

Eladó Ház Üröm Ófalu

Sétatávolságra vannak az üzletek, a közintézmények. Az ingatlan tömegközlekedéssel is kitűnően megközelíthető. A nagyobb ház mérete kb 80 m2, amely 3 szobát, étkezőt, fürdőszobát és külön wc-t foglal magába. Fűtése gázcirkóval megoldott. Nyílászáróit és elektromos hálózatát az utóbbi tíz évben felújították. A kisebb ház mérete kb 40 m2, amely teljes felújítást igényel. Fűtése gázkonvektorral vagy fatüzeléses kályhával lehetséges. Kiemelten ajánljuk azoknak, akik szeretnének a település központjában élni és saját ízlésüknek megfelelően felújítani régi házukat. Akik meglátják a régiben rejlő új lehetőségeket és vállalják azok megvalósítását! Amennyiben Ön vállalkozásának keres helyszínt, erre is adott a lehetőség. Ebben az utcában több ingatlant alakítottak át és hasznosítják azokat vállalkozási célra. Ha felkeltettem érdeklődését, várom hívását! Tovább olvasom expand_more Térkép close Hasonló hirdetések átlagárai a környéken Pest megye 639 ezer Ft/m² Ez az ingatlan 725 ezer Ft/m² Üröm 717 ezer Ft/m² Az átlagárat a 120-149 m² közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

  1. Eladó házak Ófalu (Üröm) - ingatlan.com
  2. 96 db fényképes eladó családi ház vár Ürömben |Startlak

Eladó házak Ófalu (Üröm) - ingatlan.com

Üröm, Ófaluban felújításra váró, régi "sváb házakat" kínálunk megvételre. A házak egy 619 m2-es telken helyezkednek, a település központjában. A házak jól elkülöníthetőek, privát udvar és kert is kialakítható hozzájuk. A kisebbik ház almérőkkel ellátott. Sétatávolságra vannak az üzletek, a közintézmények. Az ingatlan tömegközlekedéssel is kitűnően megközelíthető. A nagyobb ház mérete kb 80 m2, amely 3 szobát, étkezőt, fürdőszobát és külön wc-t foglal magába. Fűtése gázcirkóval megoldott. Nyílászáróit és elektromos hálózatát az utóbbi tíz évben felújították. A kisebb ház mérete kb 40 m2, amely teljes felújítást igényel. Fűtése gázkonvektorral vagy fatüzeléses kályhával lehetséges. Kiemelten ajánljuk azoknak, akik szeretnének a település központjában élni és saját ízlésüknek megfelelően felújítani régi házukat. Akik meglátják a régiben rejlő új lehetőségeket és vállalják azok megvalósítását! Amennyiben Ön vállalkozásának keres helyszínt, erre is adott a lehetőség. Ebben az utcában több ingatlant alakítottak át és hasznosítják azokat vállalkozási célra.

Az OMV benzinkút, Spar üzlet is egyben, 0-24 óráig nyitva van! Lidl, Rossmann, Orvosi rendelő, Gyerekorvosi rendelő, Gyógyszertár, játszótér, futópálya, kültéri fitnesz, gyalog [------] perc, autóval 5 perc. Árpád híd, Euro Center, Tesco, Auchan, Vörösvári úti 1-es villamos végállomása autóval 10-15 percre található. A központban kedves kis Óvoda található, ahol már óvodás korban tanítják a német nyelvet. Kiemelt német nyelvű oktatás van az Iskolában, felső osztálytól, pedig angol nyelvű oktatás van. A Pilis közelsége miatt, rengeteg túrázási lehetőség van a közeli hegyekben. Friss levegő, madárcsicsergés garantált. CSOK-HITEL IGÉNYELHETŐ! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

96 db fényképes eladó családi ház vár Ürömben |Startlak

Amennyiben ez az ingatlan felkeltette a figyelmét, kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

  1. Őszi ponty cali pictures
  2. 1 raklap ásványvíz kft
  3. Eladó házak Ófalu (Üröm) - ingatlan.com
  4. Eladó családi ház, Üröm, Üröm, Ófalu #6983032 - Startlak.hu
  5. Eladó ház, Üröm, Üröm Ófalu: 169 millió Ft, 260 m² - Ingatlannet.hu
  6. Csatornát vált a Hal a tortán | Media1
  7. Fából készült kerti dekorációk
  8. Eladó családi ház, Üröm, Ófalu #6767515 - Startlak.hu
  9. Oliver's pizza tompa utca 1
  10. Magyar falu program logo
  1. Pizza king házhozszállítás győr
  2. Bb alkoholmentes pezsgő
  3. A víz világnapja története
  4. Gömbcsokor menyasszonyi csokor angolul
  5. Aronson a társas lény
  6. Mtz tlt beállítása
  7. Porsche cayenne s teszt videos
  8. Mennyezeti gipszkarton ötletek
  9. I katalin orosz cárnő
  10. Diákmunka korhatára 2010 relatif
  11. Daewoo matiz gumi méret
  12. Ibusz last minute kefalonia
  13. Kornélia menü siófok
  14. Franz kafka az átváltozás röviden
  15. Vállalkozási mérlegképes könyvelő ok.fr
  16. Kifelé nyíló elektromos kapu
  17. Női sport szandál
  18. Dr hetthéssy judit kézsebész troy
  19. Ikea fekete polc 3